Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingsfestival Haarlem

Beleef Bevrijdingspop Haarlem: Het oudste Bevrijdingsfestival van Nederland

Een jaarlijkse traditie sinds 1980

WEB Stichting Bevrijdingspop organiseert al sinds 1980 jaarlijks het bevrijdingsfestival in Haarlem. Het is het oudste bevrijdingsfestival van ons land en wordt gehouden op zondag 5 mei, ter viering van onze vrijheid.

Het grootste bevrijdingsfestival van Nederland

Bevrijdingspop Haarlem is uitgegroeid tot het grootste bevrijdingsfestival van Nederland. Het trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers die genieten van een dag vol muziek, eten, drinken en activiteiten.

Het festival vindt plaats in de Haarlemmerhout, een prachtig park in het centrum van Haarlem. Het park biedt een idyllische setting voor een dag vol festiviteiten.

Volg het festival live

Kun je dit jaar niet naar Bevrijdingspop Haarlem? Geen probleem! Het festival wordt de hele dag live gestreamd, zodat je het vanuit het comfort van je eigen huis kunt volgen.

Volg de livestream op de website of sociale media kanalen van Bevrijdingspop Haarlem en geniet van alle hoogtepunten van het festival.

Praktische informatie

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Er zijn echter wel kosten verbonden aan eten, drinken en sommige activiteiten.

Breng comfortabele schoenen mee, want je zult veel rondlopen. Houd er ook rekening mee dat het festival erg druk kan zijn, dus zorg dat je op tijd komt.

Voor meer informatie over Bevrijdingspop Haarlem, bezoek de officiële website of sociale media kanalen.


Comments